Petr Tkadlec

Petr Tkadlec (* 17. října 1987) je členem krajského sdružení Zlínského kraje. Pochází ze Vsetína, v kterém stále žije.

V druhém stupni základní školy nastoupil do specializované třídy na matematické a přírodovědné předměty. V roce 2007 vystudoval SPŠ stavební ve Valašském Meziříčí obor pozemní stavitelství.

Hned po škole nastoupil jako mistr stavební výroby. Při výkonu své práce se naučil dělat stavební rozpočty a vzhledem k vysoké poptávce rozpočtářů změnil výkon své činnosti. Nebyl přímo součástí korupce, ale zná některé nekalé praktiky stavebních firem, což ho v roce 2013 donutilo vstoupit k Pirátům, aby proti romu mohl aktivněji bojovat. V roce 2014 kandidoval jako dvojka Koalice pro otevřený Vsetín, která nakonec získala 3 mandáty z 21. Sám se zastupitelem nestal, ale dostal se do komise pro investice výstavbu a dopravu města Vsetína, kde se snaží zabránit neuváženému rozhazování městských přostředků.

Na silvestra v roce 2009 se mu narodila dcera Kristýnka, kterou má nyní ve střídavé péči. V domácnosti panelévého domu však žije s dalšími 3 tvory něžného pohlaví.

Mezi jeho největší záliby patří určitě přítelkyně, děti a příroda. Občas si s kamarády zahraje počítačové hry jako je třeba League of Legends, případně se jde ven proběhnout na tenis. Když někdy náhodou zbyde nějaký ten čas, tak si zajde s přáteli na pivko a debatuje o důležitých problémech naší společnosti.