Umístění: Hlavní stránka » Lidé » Petr Bohuslav

Petr Bohuslav

petr_bohuslav.jpg

Petr Bohuslav (* 31. července 1989 Planá) je členem Pirátské strany od roku 2013 v MS Tachovsko, kde je i Místopředsedou. V plzeňském kraji zastává funkci 1. Místopředsedy kraje. Nyní pracuje ve Škoda JS a.s. na pozici jaderného technika. Bydlí ve Stříbře, kde vychodil základní školu. Poté vystudoval a odmaturoval na Střední průmyslové škole elektrotechnické v Plzni. Studoval na Západočeské univerzitě fakultu elektrotechnickou, kde studium přerušil. Vlastní licenci Asociace profesionálních učitelů lyžování (APUL) typu C, akreditaci MŠMT na Hlavního vedoucího dětského tábora.

Po dokončení Střední školy pracoval v lyžařské škole JPK Harrachov jako Lyžařský a Snowboardový Instruktor, v JPK Klínovec. Už od svých dětských let jezdí na Letní dětské tábory, kam jezdí jako Oddílový vedoucí. Mezi jeho další aktivitu patří práce pro Stavovskou unii studentstva Západočeské univerzity, kde organizuje a pořádá volnočasové projekty pro studenty (Plzeňský Majáles, Kapeláž, Prkna Neprkna, …).

O Piráty se začal zajímat už od roku 2011, ale nikdy aktivně (stanovy, názory, volební komise). To až koncem roku 2013 se na popud nově vzniklého MS Tachovsko začal aktivně zajímat a nakonec vstoupil mezi Piráty. Jeho cílem je do podvědomí lidí rozšířit myšlenky Pirátské strany.

Ve Stříbře kandidoval v komunálních volbách za ČPS. Člen občanské iniciativy Stříbro bez hazardu, která se snaží vyvolat společně s volbami místní referendum o celoplošném zákazu hazardu. Kandidoval za ČPS i v krajských volbách.

Jeho zájmy jsou cestování, hudba (rock, punk,…), film, četba (fantasy, sci-fi)a sport (Volejbal, Badminton, Lyže, Snowboard, …).