Umístění: Hlavní stránka » Lidé » Petr Jeník

Petr Jeník

petr_jenik.jpg

Petr Jeník (* 5.září 1979) je nestraník, který sympatizuje s Pirátskou stranou. Pochází z České Lípy, kde také vystudoval střední školu v oboru obchodník. V České Lípě stále žije a pracuje.

Hned po maturitě (1999) nastoupil roční základní vojenskou službu a krátce po ní začal podnikat v oboru účetnictví. Následně bezmála dva roky působil jako redaktor Českolipského deníku. Během novinařiny získal přehled o dění v České Lípě a především o nešvarech, které se ve městě dějí.

Práce redaktora mu přirostla k srdci a přestože se novinařině již nevěnuje profesionálně, zůstává tomuto oboru stále věrný a vede ve svém volném čase internetové Neoficiální Městské noviny města Česká Lípa.

V současné době podniká v oboru internetového marketingu. Vytvořil a provozuje celou řadu úspěšných internetových stránek. Nejlepší relaxací pro něj není ani hraní her na počítači, ani dovolená u moře, ale tvrdá práce u lopaty. Petr Jeník je ženatý, má tři děti, dva psy a dvě kočky a žije spokojený život ve čtvrti Svárov v České Lípě.