Petr Malínský

Jmenuji se Petr Malínský, narozen 25.7.1988, trvalé bydliště mám ve Vrchlabí, ale žiji v Poděbradech. Tam také vlastním a provozuji hudební bar.

= humanista, barman, majitel klubu, promotér =

Vzhledem k tomu, že se lidstvo evolučně posunulo domnívám se, že není nutné dál se trápit bojem o přežití jak to vidíme dost často kolem sebe. vzdy se rozhoduje o nás bez nás a obyčejně proti nám. být politikem bez transparentnosti je v dnesní době legální zločin, protože někteří z nich nemají svědomí. doplatí na to jak to bývá obyčejný lid. my jako lidstvo jsme schopni dokázat o dost více než nechávat denně umírat tisíce lidí hlady proto, aby se lidé bez pojmu o penězích z rozmaru proletěli soukromým letadlem na fotbal. bez svobodného internetu, možnosti o trochu více přímo ovlivnit svou budoucnost a kvalitního vzdělávání mládeže změny bohužel nikdy nedocílíme. proto si tyto zbytky opravdové svobody uchraňme už v těchto volbách před soustavným vykořisťováním, korupcí a cíleným nevidomým otroctvím. Předem děkujeme za vaše hlasy a důvěru v opravdovou změnu

Kontakt - bossbarboss(at)seznam.cz