Umístění: Hlavní stránka » Lidé » Petr Syrový

Petr Syrový

Petr Syrový, narozen 24. 9. 1977 v Praze. Dlouholetý příznivce a člen Pirátské strany. Po dokončení základní školy absolvoval Střední soukromé odborné učiliště stravování a cestovního ruchu. Po závěrečných zkouškách na této škole pokračoval v tříletém nástavbovém studiu při zaměstnání.

Prošel několika firmami, kde se věnoval vystudovanému oboru, ale také firmami mimo tento obor se zaměřením na logistiku a skladování. V současnosti pracuje jako komparzista. Angažuje se v aktivitách souvisejících s Prahou 6, převážně problematikou bezpečné a logické dopravy na Praze 6, zachování odpočinkových zón a výsadbou zeleně. Spolupracuje s místními sdruženími a je jejich častým petičním spolupracovníkem. Působí také jak dobrovolník. Ambasador Vladimíra Franze při jeho kandidatuře na prezidenta republiky.