Petra LúmennVavrouchová

petra_lumennvavrouchova.jpg

Petra „Lúmenn“ Vavrouchová (* 16. dubna 1989) je členem Pirátské strany od října 2012 a od prvních voleb, kterých se Piráti účastnili, je jejich aktivním voličem a sympatizantem. Jejím rodištěm je Haná, ale od roku 2009 žije v Brně.

Vystudovala gymnázium v Prostějově a později přičichla na VŠ k žurnalistice, divadelní vědě a psychologii. Nakonec opět zakotvila u žurnalistiky, kterou dálkově studuje na Masarykově univerzitě.

V současnosti kromě studia také pracuje v kanceláři, píše pro rockový magazín a podniká.

Škála jejích aktivit je skutečně pestrá. Od mala skautovala a vedla družinku dětí, věnovala se divadlu, od roku 2005 začala jezdit na LARPy, ale její největší láskou byla a je psaní. Vyhrála několik literárních soutěží, v jiných se umístila a momentálně vede dvoje webové stránky - svůj osobní blog lumenn.blog.cz a stránky zaměřené na esoteriku poselsvetla.blog.cz.

Věří, že jednou se jí podaří změnit svět k lepšímu.