Petra Vavrouchová

petra_vavrouchova.jpg

Petra „Lúmenn“ Vavrouchová (* 16. dubna 1989) je členkou pirátské strany od října 2012 a od prvních voleb, jichž se Piráti účastnili je jejich aktivním voličem a sympatizantem. Jejím rodištěm je Haná, ale od roku 2009 žije v Brně.

Vystudovala gymnázium v Prostějově a později na VŠ přičichla k žurnalistice, divadelní vědě a psychologii. K žurnalistice se nakonec vrátila a nyní ji dálkově studuje na Masarykově univerzitě.

V současnosti kromě studia také pracuje v kanceláři, píše pro rockový magazín a podniká.

Zájmů má bezpočet - od mala skautovala a později vedla družinku dětí, hrála divadlo a od roku 2005 aktivně jezdí na LARPy a pořádá je. Miluje zvířata, hlavně kočky, fantasy, knihy a hudbu. Její největší vášní ale bylo a je psaní, vyhrála několik literárních soutěží a v dalších se umístila a v momentálně vede dvoje webové stránky - svůj osobní blog lumenn.blog.cz a web zaměřený na esoteriku poselsvetla.blog.cz.

Věří, že jednou se jí povede změnit svět.