Umístění: Hlavní stránka » Lidé » Roman Žák

Roman Žák

Narodil se v Novém Městě na Moravě 29.10.1977, kde vyrůstal a nyní žije. Je ženatý a má malou dcerku Rozárku.

Po maturitě rok pracoval (většinou brigádně) a poté studoval teologickou fakultu v Českých Budějovicích obor učitel náboženství pro střední školy.

Pracovní zkušenosti: organizace STAN - instruktor volnočasových aktivit, později zástupce ředitele. Poslední dva roky DDM Nové Město na Moravě - pedagog volného času.

Životním heslem Romana je „carpe diem“.

„Nechci už nadále nečinně sedět a nadávat na politickou situaci, ale aktivně se podílet na příběhu našich životů. Proto jsem se rozhodl kandidovat za Piráty, jež jsou nejblíž mému stylu života a mým politickým názorům. Mým hlavním politickým cílem je vnést odbornost do vládnoucí struktury a přiblížit politiku všem lidem bez rozdílů vzdělání (schopnost porozumět).“

Email:    serzant@seznam.cz