Bc. et Bc. Sebastian Holovský

sebastian_holovsky.jpg

Sebastian Holovský (* 20. března 1985) je řadovým členem Pirátské strany od roku 2011, žije v Praze.

Je studentem 5. ročníku Psychologie na PVŠPS. Předtím dokončil bakaláře v sociální práci. Věnuje se psychoterapii, při škole absolvoval 4letý výcvik ve skupinové psychoterapii typu SUR a následně 3 roky výcviku v rodinné terapii v Motole. Praxe absolvoval či absolvuje při nemocnicích Ke Karlovu a Milosrdných sester sv. Karla Boromejského.

Politicky se zajímá především o ochranu a navrácení občanských svobod, dekriminalizaci občanů, naprosté zrušení patentů, radikální transparenci politiky a státní správy, legalizaci konopí (sám neužívá), reformu autorského zákona a ochranu whistleblowerů. Hnusí se mu státem podporované monopoly, vojenské invaze a hromadění moci státních institucí.

Ve volném čase vyhledává upřímná a osobní setkání, dobré jídlo v příjemné atmosféře, cvičí jógu a občas stále hraje basketbal. Střídavě provozuje portál www.PowerTalk.cz. 15 let byl vegetariánem. Má rád South Park, seriál Six Feet Under a webovky www.tragedyandhopeproductions.org. Upřímnost a laskavost považuje za důležitější než pravidla a slušnost.

Jeho oblíbené citáty jsou „Všechna moc korumpuje, absolutní moc korumpuje absolutně,“ a „Ten kdo mluví pravdu v impériu lží, je obviňován z vlastizrady.“