Vladislav Tobias Esner

tobias_esner.jpg

Vladislav Tobias Esner (* 3. března 1982) je v Pirátské straně od srpna 2013. Tobias pochází z Přerova a od roku 2002 žije v Praze.

Studoval Nábytkářství v Bystřici pod Hostýnem. V průběhu studia se zabýval svým největším koníčkem, pořádáním různých kulturních a společenských nejen promo akcí a sponzoringem.

Prošel několika firmami, soukromými i státními. Pracoval v oborech obchodu a služeb, logistiky a zdravotnictví. Během zaměstnání stále rozvíjel a prohluboval svůj koníček v organizátorství. Přednáší na rekvalifikačních kurzech a působí v oblasti podnikatelského poradenství pro začínající podnikatele a jako administrátor a vedoucí pobočky ve vzdělávací společnosti. Také působí jako zdravotnický dozor jak na sportovních akcích, zejména hokej a fotbal, tak i na společenských a kulturních akcích spadající pod ČČK OS Praha 7 Nově získal v září 2015 licenci III.třídy hokejového rozhodčího ČSLH. V minulosti pracoval například jako Trainer ICQA & UPH ve společnosti Amazon.com, Inc..

U Pirátů působí jako Krajský manažer pro Prahu a Asistent předsednictva SčK. V minulosti pusobil Správce a event manager Sídla strany a Pirátského centra V Praze a Tajemník předsednictva Krajského sdružení Praha. Také spravuje evidenci členů a Transparentní registr smluv pod Administrativním odborem, jehož byl pověřeným vedoucím a následně pak zástupcem vedoucího, po té byl ve volebním období Tajemníkem Republikového předsednictva, poté vykonával funkci zástupce vedoucí Personálního odboru. Do nedávna vykonával funkci Garanta programového bodu Rovnoprávnost.

Jeho programovým cílem při volbách 2013 do dolní komory Parlamentu České republiky, kde kandidoval za Prahu na 15. místě, na základě osobních zkušeností bylo (a je) věnovat se bezesporu programu České pirátské strany s důrazem na oblasti problematiky exekucí a vězeňství a následného začlenění do běžného života bez páchání trestných „zoufalostních“ činů a všeho kolem registrovaného partnerství, v komunálních volbách 2014 kandidoval na druhém místě v Praze 18 a na 13. místě do zastupitelstva Hlavního města Prahy.

Mezi jeho zájmy patří internet, železnice, práce hokejového rozhodčího, vaření a práce s lidmi. Do nedávna to byl i pes Denis, který 03/12/2014 zemřel.

e-mail tobias.esner@pirati.cz

tel. +420 778 702 713