Tomáš Karlík

tomas_karlik.jpg

Tomáš Karlík (* 21. června 1992) je v současnosti předseda MS Přerov a člen AO v KS OLK. Do Pirátské strany vstoupil, protože podporuje transparentní hospodaření, omezení byrokracie státu a změnu protidrogové politiky. Také není spokojen s praktikami veřejnoprávních médií, bující korupcí ve státní správě. Narodil se ve městě Hranice na Moravě a aktuálně žije ve městě Přerov.

Vystudoval Střední odbornou školu dopravy a cestovního ruchu v Krnově, kde získal maturitní vysvědčení. Nyní studuje na Vysoké škole Logistiky v Přerově. V průběhu studia doplňuje své vzdělání v oblasti pojistného a finančního trhu a pracuje jako OSVČ pod záštitou makléřské společnosti INSIA, a.s. ( www.insia.cz ). Dále vystupuje jako řešitel PARO projektu u Tovačova, ve kterém piráti a místní dobrovolníci přestavují skládku na víceúčelové sportoviště, zaměřené na moto-sporty. Více zde: Přestavba černé skládky na sportoviště, pořádání prvních moto závodů.
FB skupina zde: https://www.facebook.com/groups/413072398825603/?fref=ts

Dále se aktivně zabývá šířením informací o způsobech úspory energie a dosahování všestranné soběstačnosti domácností a je to zastánce efektivní technologie LED osvětlení. Je členem punk-rockové kapely Millenium X ( http://bandzone.cz/milleniumx )

Další zájmová činnost:
kultura, teologie, hudba a umění, Yoga, panteismus, pacifismus, ekonomie, hledání pravdy o 11. září 2001, podpora hnutí energetické soběstačnosti, informování o důsledcích GMO (Geneticky modofikované plodiny), kritika současné protidrogové politiky, odpůrce výstavby spalovny odpadu na Přerovsku.