Bc. Tomáš Koláčný

1395182_671006252918518_2089733932_n.jpgTomáš Koláčný (*27.06.1992) pochází z Brna.
V Pirátské straně je 3. místopředsedou Krajského sdružení Jihomoravského kraje a členem Mediálního odboru Jihomoravského kraje.

Vystudoval obor Technické Lyceum na SPŠ Sokolská. Na Vysokém Učení Technickém v Brně získal titul bakalář v oboru silnoproudá elektrotechnika a elektroenergetika. Ve studiu elektroenergetiky na VUT pokračoval i na magisterském stupni, ovšem po zvolení do Zastupitelstva města Brna (2014) se rozhodl studium přerušit a naplno se věnovat výkonu mandátu.

V rámci svého působení v brněnském zastupitelstvu se Tomáš věnuje především tvorbě a implementaci mechanizmů participace, díky kterým se mohou obyvatelé zapojit do rozhodování o budoucnosti města - zejména participativního rozpočtování. V červnu 2016 byl Tomáš zvolen do Rady města Brna jako Radní pro oblast otevřenosti města a participace obyvatel.

Ve svém volném čase se věnuje ochraně přírody, cestování, turistice, fotografování, zážitkové pedagogice, „oživování historie“, paběrkování, pořádání outdoorových závodů, vodní turistice a mnoha dalším aktivitám. Tomáš má rád kvalitní filmy, rockovou a elektrickou hudbu, výlety do přírody za každého počasí a v neposlední řadě také koprovku.

Je velmi projaderně zaměřený, zabývá se šířením technologické a informační osvěty. Podporuje plnou legalizaci pěstování, držení a užívání konopí a ostatních rostlin, které jsou na seznamu zakázaných návykových látek.

e-mail/jabber: tomas.kolacny@pirati.cz
tel: numero.jpg