hmac:c5fce0bac55f95165d7feec6734b5931 : lide:tomas_kolacny:pracovni

PaedDr. Ivo Vašíček - Lídr kandidátky
Patrik Doležal - Kandidát #2
Tomáš Vymazal - Kandidát #3

Prioritou nového vedení Pirátů v Jihomoravském kraji jsou krajské volby, podpora činnosti zastupitelů a vybudování kontaktního centra

Brno, 21. 7. 2016 - Členové Pirátské strany zvolili nové předsednictvo Jihomoravského krajského sdružení. Předsednický post obhájil dosavadní předseda Róbert Čuma, první místopředsedkyní se stala Mária Vašíčková, druhým a třetím místopředsedou jsou Ondřej Kotas a Tomáš Koláčný.

Obyvatele Brna čekají pozitivní změny na magistrátu. Nový radní Tomáš Koláčný zapojí veřejnost do rozhodování o městě

21. 6. 2016, Brno - Dokončit projekt parcitipativního rozpočtování, zapojit více občany Brna do dění i rozhodování o městě a otevřít magistrát co nejvíce lidem. Takové jsou cíle pirátského radního Tomáše Koláčného, který bude v Radě města Brna zodpovídat za otázky otevřenosti a participace veřejnosti.

Piráti v Brně startují přípravu nasazení participativního rozpočtu

Brno, úterý, 5. 4. 2016

Rada města Brna dnes na svém 59. zasedání schválila zadání projektu „Nasazení participativního rozpočtu ve městě Brně“. současně Rada schválila i personální obsazení řešitelského týmu, který bude mít za úkol připravit podrobnou metodiku procesu a implementovat celý proces do městského aparátu.