Tomáš Laštůvka

Narozen 13.09.1988 v Praze, 7 let žil v Ostravě a nyní napůl v Praze a Turnově. Studoval na Střední Polygrafické škole v Praze, školu ovšem z osobních důvodů nedokončil. Poté začal podnikat v oboru webových stránek, za svůj život vedl dvě internetová studia věnující se tvorbě webových stránek a propagaci na internetu a dále pracoval jako grafik a kóder v reklamní agentuře v Ostravě. Stál u zrodu několika FB stránek, které mají dnes relativně vysokou návštěvnost. Mezi jeho zájmy patří automobily (hlavně ty rychlé), fotografování sportu a krajiny a IT svět.

Tomáš Laštůvka je vyšetřován kontrolní komisí Pirátů kvůli podezření z podvodu, kdy si nechal zaslat peníze na svůj bankovní účet pod záminkou úhrady služby, kterou neuhradil. Česká pirátská strana na něj podala trestní oznámení z důvodu podezření ze spáchání trestného činu. Případ prošetřuje Policie České republiky a vyhlásila po něm pátrání. Piráti se od Tomáše Laštůvky distancují a důrazně nedoporučují půjčovat mu peníze nebo mu svěřovat majetek.