Vít Konečný

Vít Konečný (* 22. dubna 1987) žil od narození do roku 2014 v Žatci, krátce bydlel i v Litoměřicích. V současnosti střídavě pobývá v Žatci, ale převážně v Kadani.

V minulosti býval předsedou i místopředsedou krajského sdružení Ústecký kraj, v dubnu 2013 se stal zakládajícím členem místního sdružení Žatec-Kadaň, kde taktéž působil jako předseda i místopředseda. Během druhé poloviny roku 2014 a první roku 2015 působil jako vedoucí mediálního odboru. Snaží se pořádat všemožné akce ve svém blízkém okolí, nesnáší totiž „internetové pisálky“ a „kecaly od piva“, kteří samotní pro změnu neudělají nic.

V současnosti není členem strany, ale pouze registrovaným příznivcem. Nadále však spolupracuje na několika projektech spojených jak přímo s Českou pirátskou stranou, tak i s pirátstvím samotným.

Pirátská idea jej pohltila a naplno se jí věnuje. Pirátství se pro něj stalo životním stylem. Mezi jeho další zájmy patří kultura, internet a politika. Rád se baví a můžete se s ním potkat v kadaňském Posezení Pohoda.

Email vit.konecny@pirati.cz
Telefon +420 734 14 nula5 16