Vladimír Hamral

Čáslav 286 01
T: 327 312760
mob: 604 54 69 65
nar. 21. 10. 1975 (37 let)
ženatý, 3 děti

Pirátem mnoho let před spuštěním formální strany ČPS. Celoživotní obhájce liberalizace individualismu, což jediné může vést ke tvorbě kolektivu s perspektivou, tedy ke tvorbě lidské organizace, kde nikdo netrpí z důvodu, že je mu poskytnut osobní prostor až do úrovně kolize s ostatními. Člověk žijící zcela mimo potřeby společenského úspěchu, protože ten dle něj vězí ve zcela jiných hodnotách, než uznává současná, většinová společnost. Tedy odpůrce ekonomismu, příznivec animalismu a obhájce logicky živočišné evoluce, která se často dostává do kolize s představami formálního humanismu – směru nekriticky preferujícího člověka. Velký milovník zvířat i rostlin v rovnostářském duchu, takže přísný odpůrce cirkusů, zoologických a pěstování zvířat v omezených podmínkách. V neposlední řadě nadšený uživatel datové platformy již od jejího zrodu, začínající na úžasném ZX Spektru…
Detailněji: otevřený sexista a cynik s psychologicky prokazatelnou neschopností respektu k vnucované hierarchii. Grafoman, který jde tvrdě proti struktuře strany stvořené Ivanem Bartošem, tedy jedinec trvající na původních ideálech otevřenosti a vzájemné potřeby lidské tolerance, tedy hnutí, kde se lidé nesoudí a neodsuzují přes havlovské pózy útočných ‚pravdoláskařů‘. Muž, který sociálně tíhne nejvíc k punkovému myšlení: k arogantní kritice společenských nedostatků z důvodu, že svou existenci si dokázal realizovat bez problému a bez ohledu na politický režim. Člověk nezávislý na době a myšlenkách, který v každé periodě nachází klady i zápory a neumí odsuzovat ani lidi, ani systémy komplexně tak, jak to umí ideoví bojovníci bohužel tvořící nejvyšší vrstvu ČPS, s čímž rozhodně nesouhlasí… Skutečný pirát, který jde pouze za potlačením společenské hierarchie, lidských předsudků, mentální malosti a formálního rozměru reality, protože v první řadě by měl mít představu o své budoucnosti každý sám a tak piráti by mu pro ní měli poskytnout možnost. Rozhodně mu nediktovat myšlení, o což se pokouší vedení ČPS i v roce 2013.
Vladimír Hamral je tedy kompletním účastníkem pirátského hnutí, ale zároveň vnitřním odpůrcem formálního vedení směřujícího jen ke kumulaci funkcionářské moci. Tvoří tak možnost vnitřní alternativy a hledá další jedince chápající potřebu směřovat k pootočení pirátského hnutí směrem k objektivní liberálnosti od současného sociálního extremismu aplikovaného Jakubem Michálkem a podporované právě vedením ČPS, které z této situace mocensky profituje a popírá trend mocenské decentralizace vlastního programu.
Takže člověk rozporuplný, ale samostatně šťastný a veselý, s životem, který by neměnil. Pirát, který se neskloní nikdy!

jako hovado vzešel - jako hovado chcípne