Zbyněk Krystýn

Zbyněk Krystýn (*1975)

Zbyněk se narodil v roce 1975 v Uherském Hradišti, kde doposud bydlí, žije i pracuje. V letech 1989-1992 absolvoval SOU obor Mechanik elektronických zařízení. Následně na to v letech 1992-1994 absolvoval večerní studium při zaměstnání, zakončené maturitní zkouškou v oboru Elektrotechnika.

V letech 1992-1994 pracoval ve společnosti MESIT a.s. jako mechanik radiodílny. Další zaměstnání byly v letech 1994-1996 Obchodní zástupce ve Velkoobchodu potravin, 1996-1997 Obchodní manager společnosti TECHNIFLOOR, 1997-1999 Vedoucí obchodního zastoupení ČSOB pojišťovny, 1999-2002 Správce počítačové sítě a grafik ve společnosti HELIO, spol. s r.o., 2002-2006 IT manager ve společnosti ZEDNÍČEK, a.s..

Od roku 2000 se zabývá prodejem počítačů a serverů, jejich návrhem, montáží, instalací a servisem. V únoru roku 2006 zakládá s dalšími spolupracovníky společnost Aftertime, s.r.o., kde je jednatelem a společníkem. Společnost Aftertime, s.r.o. vyrábí, prodává a opravuje výpočetní techniku, poskytuje vedení a zpracování účetnictví a další činnosti.

Mezi jeho záliby a koníčky patří lyžování, výpočetní technika a motorsport.