Zdeněk Kubala

zdenek_kubala.jpg

Zdeněk Kubala (* červen 1986) Člen komise pro sport a mládež rady města Chrudimi. Je členem Pirátské strany. Řadí se mezi neortodoxní vimaře.

Narozen a s občasnými pracovními zastávkami v Brně a Praze přes 28 let žijící v Chrudimi.

Vystudoval SOŠ v Hradci Králové, poté přerušil studium na Univerzitě Pardubice obor Informační technologie, který jej zcela nenaplňoval.

Pracovní zkušenosti nabral v několika národních i nadnárodních společnostech a to zejména v oblastech správy sítí a operačních systému, podílel se na projektech týkající se informačních systémů, infrastruktury či služeb a v neposlední řadě návrhu IT řešení preferující LINUX a open source. Aktuálně je zaměstnán jako inženýr kvality v softwarové firmě.

Zajímá se o nové technologie, které rád prozkoumává. Jeho vášní je operační systém LINUX a open source všeobecně. Mimo jiné ho baví fotbal, hokej, paintball a rád relaxuje na kolečkových bruslích či při běhu. Jeho práce je zároveň i jeho koníčkem.