Mgr. Zdeňka Rudolfová

zdenka_rudolfova.jpg

Mgr. Zdeňka Rudolfová (* 22. března 1953) je příznivcem Pirátské strany. Pochází z Nového Bydžova, kde i trvale žije, a v nadcházejících volbách bude reprezentovat stranu na kandidátce Královéhradeckého kraje.

Vystudovala Střední všeobecně vzdělávací školu v Novém Bydžově a po revoluci magisterský obor andragogika a personální řízení na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze. V průběhu studia se orientovala na práci s mentálně postiženými, což následně podepřela i st. zkouškou na Univerzitě Hradec Králové. Po celý profesní život se věnovala výchově a vzdělávání mládeže, posledních 20 let jako speciální pedagog.

Mezi zájmy dlouhodobě patří keramika - autorský keramický šperk, sborový zpěv a nově včelařství. Nyní je v důchodu, věnuje se koníčkům a angažuje se v aktivitách souvisejících s kulturou. Amatérsky spravuje webové stránky několika neziskovým organizacím.

Je rozvedená, má dvě dospělé děti.