Pirátská místa

Pirátská místa slouží k setkávání s veřejností, přípravě akcí Pirátů, uskladnění materiálu během voleb apod. V některých Pirátských místech si můžete také koupit trička nebo převzít plakáty a letáky k distribuci. Zvláště důležitá jsou Pirátská centra.

správce:
Personální odbor
přístup:
veřejný
ObrázekNázevKontaktní osobaMěstoPopisSlužby
obrázek: artefacta.jpegAteliér a galerie Art e FactaHelena Jarolímková, Ing. Lukáš Bartoň, Ph.D.PlzeňMultifunkční ateliér nabízí prostor fotografům, filmařům, umělcům, skupinám aktivních občanů, občanským sdružením či klubům, zkrátka všem, kdo touží po kvalitním vzdělání v oboru multimédií.Ateliér, galerie, workshopy, schůze, setkání, kuchyňka
obrázek: pkc-pha.jpgPirátské centrum PrahaVladislav Tobias EsnerPraha 3V Praze je v provozu první Pirátské centrum. Toto centrum bylo otevřeno v březnu roku 2014 a slouží především pro styk s veřejností (akce, workshopy, přednášky, školení, projekce, kurzy a podobně). Konají se zde řádné schůze krajských sdružení, republikového výboru a předsednictva. Zasedají zde také volební štáby a místní sdružení.kancelář, internet, sklad
obrázek: pohoda-kadan.jpgPosezení PohodaRené Vaněček, Vít Konečný, Michaela SchwarzováKadaňRockový klub/hospoda/bar v centru Kadaně. Možnost různých zasedání buď v malém odděleném salónku pro cca 20 lidí nebo v největší místnosti hospody pro cca 60 lidí. Možnost využívání prostorů ke skladování různých materiálů ve volebních či jiných kampaních. Hospoda, která vyhrála soud s Integramem.hospoda, posezení, rockový klub, koncerty, zasedání, možnost uskladnění různých materiálů
obrázek: u_dobroty.jpgRestaurace U DobrotyMgr. Václav UrbanJindřichův HradecHospoda, restaurace, posezení, piráti, salónek pro 20 lidíschůze, předávání dokumentů, internet (slabý)
Alešův rodinný důmales_tamchynaPraha 8 - ČimiceJedná se o rodinný domek se zahradou a velkou garáží.Přepisování textů na PC, Internet, Kopírování, schůze.
obrázek: ukallaschu.jpgRestaurace U KallaschůOndřej KallaschPraha 10Rodinná restaurace na okraji Prahy.Hospoda, restaurace, kavárna, posezení, piráti, sálonek pro 50 lidí, možné schůze RV, internet 8/8 MB.
obrázek: vchod.jpgSídlo stranyVladislav Tobias EsnerPrahaV sídle strany je umístěna schránka pro přebírání písemné korespondence, která se skenuje. Dále je zde sklad s Pirátskými propagačními předměty.sklad, konference, školení
obrázek: skyy-sparing.jpgSparing Bar Ječnápavel_egermaierPrahahttps://www.facebook.com/sparingbar/infofresh and alkohol bar - 20 míst, salonek 30 míst, přednášky, akce, možnost ubytování, wifi, distribuční centrum, sklad, atd.
obrázek: ujosefa.jpgRestaurace U JosefaMiroslav KmínekPardubiceV resturaci U Josefa byly v roce 2014 pořádány workshopy k zasedání celostátního fóra v Pardubicích. V hospodě udržuje Míra Kmínek Pirátský koutek. V hospodě je menší salónek vhodný na pořádání akcí.koutek, salónek pro schůze
obrázek: 5218879e58aff16379f00600Kadeřnictvírobert_kavkaPřerovKadeřnictví,stříhání a další.... Pro pořádání schůzí MS není problém ale pro větší akce už asi ne. Předávání letáků a potřebných věcí taky není problém....Je to první patro pro upřesnění....Kadeřnictví, wifi
obrázek: konferencni_sal_brno.jpgPirate Space BrnoTomáš VymazalBrnoPirate Space Brno je centrum brněnských Pirátů. Toto místo je určeno k práci na Pirátských projektech, pro styk s veřejností (workshopy, semináře, ...) a k trávení volného času s Piráty.3D tisk, černobílý tisk, oprava elektroniky, free Internet
Bar Pod Komínemfilip_mastnikLiberechttps://www.facebook.com/pages/Mj%C3%BAzik-Bar-Pod-Kom%C3%ADnem-Fotb%C3%A1lkov%C3%BD-Klub/165708516801294?ref=hlBar, fotbálek, jukebox, WiFi+PC 40/20 Mbps, dataprojektor, půjčovna elektrocentrál, možná distribuce Pirátských materiálů, schůze...
AutoKelly autoservismarek_hoschnaOpavapředávání dokumentů apod. v pracobní dny 9:00 - 17:00kancelář, kopírování, internet

Chcete přidat svůj podnik mezi Pirátská místa?

Pirátským místem může být restaurace, hospoda, knihkupectví, čajovna, kavárna, kancelář, obchod, sklad s obsluhou, loď, herna, galerie, kancelář neziskové organizace apod. Pokud lze dané místo kontaktovat e-mailem nebo telefonem, jste ochotni stát se distribučním místem ve volební kampani a spolupracovat s námi, přidejte se do seznamu Pirátských míst.