#108
VytvořilOndřej Profant
Sledující

[Praha] Seznam potencionálních kandidátů

Potřebovali bychom být včas připraveni na komunální volby. Proto bych potřeboval jednoho až dva lidi, kteří by obvolali / obepsali členy, bývalé členy, regp a zjistili do jaké míry se chtějí „naši“ lidé zapojit do komunálkách a kde. Jak znám naše lidi, tak je potřeba tento proaktivní přístup. Preferovaná forma je volání, aby bylo, co nejvíce informací.

Informace:

• Jméno přijmení
  • městská část
  • kandidovat: ano/ne
  • kandidovat s někým dalším: ano/ne
  • zapojení dlouhodobě (čili např. od června): počet hodin / týden
  • zapojení před volbami: počet hodin / týden
  • funkční kontakty (mail, jabber, telefon), uvést preferovaný
  • může sehnat další lidi: popis jaké, do kdy dá vědět

Navíc se bavíme o komunálních a magistrátních volbách. Čili těch informací není až tak málo dostat je z reprezentativního vzorku bude velký boj.

Samozřejmě tyto údaje nebudou veřejné (jen pro PKS). Termín bych viděl konec února. Byl bych velmi rád, kdyby se toho ujal někdo, kdo nemá moc dalších úkolů. Není na to potřeba nic víc, než schopnost slušně komunikovat.

Samozřejmě lze zvolit např. řešení online formuláře (např i gdocs ), ale tam stejně bude třeba dohnat lidi, co to nevyplní.