#94
VytvořilVáclav Málek
Sledující

Chyby na webu/fóru

https://www.pirati.cz/spisovna/2013/11/zasedani_republikoveho_predsednictva_v_cejkovicich U kazdeho návrhu je 2x „proti návrhu“, počítám, že to druhé má být „zdržel(a) se hlasování“, ne?

Registrace do fóra: https://forum.pirati.cz/ucp.php?mode=register Věta „Jako uživatel souhlasíte se všemi údaji uloženými v databázi.“ Je fakt slušně legrační, ssry :) Asi tam mělo být něco v tom duchu, že uživatel souhlasí se svými osobními údaji uloženými v db, nebo že prohlašuje, že jsou pravdivé, ale bylem teda nucen souhlasit se vším, co máte v db… Hahaha :)

V registraci je kontrolní otázka, kdy zvi kla ČR. Jako asi nejblíž je 1993, každopádně jsem se pro jistotu šel podívat na Wikipedii, a zjistil jsem, že odpověď není vůbec jednoznačná: http://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cesko

Jo a bacha, registrační maily z bb forum padají v gmailu rovnou do spamu. Vím, že se s tím blbě bojuje, ale je to škoda…