Pardubický kraj

Jsme krajské sdružení Pirátů v Pardubickém kraji!

Chcete se s námi potkat ? V rámci předvolební kampaně plánuje lídr naší samostatné pirátské kandidátky Mikuláš Ferjenčík navštívit každé město v kraji, které má více než 5000 obyvatel a pořádně s vámi prodiskutovat proč jsou Piráti v parlamentních volbách jasná volba! Zajímá vás, kde a kdy budeme ? Chcete se zastavit na kus rěči o politice ?

Stači sledovat Facebookový profil Piráti - Pardubický kraj a nic vám neujde. Dejte like našemu Facebooku.

Zajímá vás, jak vypadá kandidátní listina Pirátské strany v Pardubickém kraji pro nadcházející sněmovní volby ?

Její aktuální verzi najdete ZDE.

Chcete se zapojit do předvolební kampaně ?

• Zaregistrujte se jako příznivec Pirátů a budete dostávat aktuální informace o aktualitách a obecném dění ve straně. Registrujte se ZDE.

• Přijďte na předvolební akci a pomozte nám nenáročnou, mentálně povznášející činností - pomozte nám šířit pirátské myšlenky ! Podívejte se na konkrétní termíny akcí v kalendáři, abyste se ujistili, kdy a kde na akci budeme.

• Přijďte na naše pravidelné setkání! Konají se pravidelně vždy jednou měsíčně v jednom z měst Pardubického kraje. Kontaktujte Pavla Štěpánka (pavel.stepanek(аt)pirati.cz) pro více informací o tom, kdy se bude konat další schůze Pirátů Pardubického kraje.

Více informací na krajském webu pardubicky.pirati.cz.