SBÍRKA

Podle našeho názoru může být pro podnikatele postižené kauzou už jen zabavení zboží na určitou dobu likvidační. Považujeme tedy za nepřípustné, jen tak přihlížet tomu, jak se po těchto živnostnících chce ještě zaplatit soudní výlohy, advokáty apod. Bohužel, sami jako dobrovolnická organizace s nevelkých rozpočtem nemůžeme poskytnout finanční pomoc. (Ne, nemůžeme na to jen tak z fleku použít peníze, jenž jsme dostali za volby.) Chceme tak alespoň poskytnout platformu a sdružující VS pro všechny, kteří finanční pomoc nabídnout mohou a chtějí.

info ke kauze

Naše tiskové zprávy jsou k přečtení zde:
Policejní stát v praxi (6.11.)
Piráti demonstrovali za svobodu pěstování (10.11.)

Další související článek na Legalizaci

JAK MŮŽETE PŘISPĚT?

Je to úplně jednoduché:

1. Přihlásíte se do svého internetového bankovnictví a zadáte příkaz k platbě (nebo to samé uděláte ve své bance/na poště)
2. Jako číslo účtu příjemce zadáte 2100048174 / 2010 (číslo transparentního účtu Pirátské strany)
3. Jako variabilní symbol zadáte 300002 (speciální variabilní symbol vyčleněný pro tuto sbírku)
4. Do zprávy pro příjemce napište vaše jméno a příjmení, datum narození a adresu. Pokud darujete jako podnikatel, stačí napsat název firmy a IČO. Pokud tyto údaje neuvedete, budeme vám muset dar vrátit, nebo ho odvést do státního rozpočtu.

Váš dar se pak bude zobrazovat na našem transparentním účtu.