• Tobias Esner má oprávnění mazat

Oblastní fórum KS JčK v neděli v Č. Budějovicích 13. května v 13.30 hodin u kašny na náměstí. Tam se domluvíme, kde budeme zasedat. Zápis: Prezence:

Václav Urban - předseda
  Václav Vašek - 1. místopředseda
  Václav Zouzalík - 2. místopředseda
  Ivo Vlasatý - kandidát členství
  Se Ljubou Polákovou se nám nepodařilo spojit. Nikdo neví, co s ní je. Zita Neumannová avizovala, že přijde, ale nedostavila se.

Konstatovali jsme, že máme zvolené funkční předsednictvo. Předsednictvo přijalo za člena Ivo Vlasatého, 3 hlasy pro, nikdo proti, nikdo se nezdržel. Ivo nebude kandidovat, protože má bydliště ve středočeském kraji a bude studovat v Brně. Vytištěné plakáty zůstanou v CB, ale nedaří se nám je umístit na veřejnosti. Další schůze bude, až bude šance něco dalšího vyřešit.

Oblastní fórum KS JčK v neděli v Č. Budějovicích 29. dubna v 13.30 hodin u kašny na náměstí. Tam se domluvíme, kde budeme zasedat. Mělo by nás být členů alespoň 4, abychom tam mohli hlasovat, protože řádné oznámení je prý 10 dní předem. Prosím všechny o účast. PROGRAM Kandidatura Václava Zouzalíka na místopředsedu sdružení. Potvrzení mandátu předsednictva KS. Přijetí nových členů sdružení. Kandidatury do krajských voleb Příprava na krajské volby Schválení rozpočtu KS Zápis: Prezence:

Václav Urban
  Václav Vašek
  Václav Zouzalík
  Ivo Vlasatý

Všichni jsme vyplnili Prohlášení kandidáta. Ivo Vlasatý musí vyřešit problém trvalého bydliště. Vyhlásíme volbu místopředsedů KS, kandidát na 1. místopředsedu Václav Vašek, kandidát na 2. místopředsedu Václav Zouzalík. Na fóru bude vyhlášeno hlasování o rozpočtu a o přijetí Iva Vlasatého za člena. Ostatní kandidáti na členství nebyli přítomni. Propagační plakáty jihočeské ČPS, které vytiskl předseda KS Václav Urban, budou uschovány u Ljuby Polákové /nakonec jsou u Iva Vlasatého/. Návrh rozpočtu Rozpočet krajského sdružení Jihočeského kraje na rok 2012 Subjekt rozpočtu: Krajské sdružení Jihočeského kraje Předkladatelé: Předseda Václav Urban Příjmy: Přiděleno z rozpočtu ČPS 0,- Převod nespotřebovaných prostředků z roku 2011 4.641,74 Celkem na příjmech 4641,74 Výdaje:Rezerva předsednictva 841,74 AO 1.000,- MO 2.800,- Celkem na výdaje 4.641,74 Rozpočet je vyrovnaný. Zájemci o členství či kandikaturu Zita Neumannová - žije v CB, zájem o členství prý zatím nemá Ivo Vlasatý - žije v CB, možná bude studovat v Brně Zdeněk Dvořák - žije v Táboře Tomáš Švec - žije v CB, na FB je anonymní Luděk Konečný - žije v Č. Velenicích Zájemci o kandidaturu, pište na sebe také kontakt http://piratepad.net/jiznicechy2012 Zápis: Oblastní fórum KS JčK Tábor 25.1.2013 17:00 h hospůdka Na Sadech (Pod Tržním Náměstím 612, 390 01 Tábor). Bylo řádně oznámené SZ a zde: https://forum.pirati.cz/jihocesky-kraj-f90/schuze-leden-t14991-20.html#p189427 Prezence:

Václav Urban
  Jindra Matlachová
  Václav Klecanda
  Michal Reiniš

Návrh rozpočtu Rozpočet krajského sdružení Jihočeského kraje na rok 2013 Subjekt rozpočtu: Krajské sdružení Jihočeského kraje Předkladatelé: za předsednictvo předseda KS Václav Urban https://www.pirati.cz/fo/hospodareni2013/rozpocet_jihocesky Návrh byl schválen všemi přítomnými. Zápis: Oblastní fórum KS JčK Tábor 17.5.2013 v 17 h hospůdka Na Sadech (Pod Tržním Náměstím 612, 390 01 Tábor). Bylo řádně oznámené SZ a zde: https://forum.pirati.cz/jihocesky-kraj-f90/schuze-kveten-jihocesi-t16702.html PROGRAM Postup proti OSA Prezence: Michal Reiniš Jindra Matlachová Václav Klecanda Ivo Vlasatý Hosté: Lucie Benešová Jozan Bozan Zápis: Oblastní fórum KS JčK Tábor 31.8.2013 v 17 h hospůdka Na Sadech (Pod Tržním Náměstím 612, 390 01 Tábor). Bylo oznámené SZ a zde: https://forum.pirati.cz/jihocesky-kraj-f90/oblastni-forum-ks-jck-oznameni-o-konani-t11504.html Pokud bude nadpoloviční účast členů KS, proběhnou první primární volby na kandidátku pro říjnové volby do Poslanecké sněmovny. DALŠÍ PROGRAM Rezignace Václava Vaška a dovolba PKS Přijetí nových členů sdružení Kandidatury Příprava na volby Různé Prezence: Vaclav Urban, Ivo Vlasaty, Jindra Matlachova, Tomas Durco, Vaclav Klecanda http://piratepad.net/LAJUXZvMT1

hoste: Jiri Sumsky, Miroslav Svatek a jeho fanklub - Irena Frnková Hlasovani: lidr kandidatky Vaclav Urban: PRO: Vaclav Urban, Ivo Vlasaty, Jindra Matlachova, Tomas Durco, Vaclav Klecanda PROTI: Nikdo, ZDRZEL: Nikdo Ostatni clenove kandidatky v nasledujicim zneni: 2. Tomas Durco, 3. Jindra Matlachova, 4. Vaclav Klecanda, 5. Ivo Vlasaty PRO: Vaclav Urban, Ivo Vlasaty, Jindra Matlachova, Tomas Durco, Vaclav Klecanda PROTI: Nikdo, ZDRZEL: Nikdo Probehly dvoukolove primarni volby. Hlasovali clenove KS JC. (poznámka: Václav Urban volil sebe, protože jinak by volba nebyla platná) Brzy vyhlásíme další primárky pro Kateřina Lohutínová, Prachatice Jana Rohová, Strakonice