• Tobias Esner má oprávnění mazat

hmac:d007fa8c00369e3a97207d59573a312b : regiony:karlovarsko:as:start

hmac:94b9ee741c006d0fcd7dd5265d8af1c7 : regiony:karlovarsko:as:start

hmac:55d1d27450a44d28399d5ddd7f87503b : regiony:karlovarsko:as:start
Krajský program Pirátů je zaměřen na úplnou transparenci úřadů, efektivní správu nemocnic a škol, zavádění svobodného software, rozvoji veřejné dopravy a zlepšení životního prostředí.
Republikový výbor schválil další 4 komponenty Pirátského programu. Konkrétně jde o komponenty svoboda informací, politické strany, právní stát a soukromí.

Pirátský den v Karlových Varech 12. září 2012 se mimořádně vydařil

Karlovy Vary – 12.9.2012 – tisková zpráva karlovarského krajského sdružení České pirátské strany

Piráti děkují všem novinářům, příznivcům a občanům, kteří nám dnes vyjádřili svou podporu účastí na Pirátském dnu v rámci konaném dne 12.9.2012, v rámci kampaně pro nadcházející krajské volby v Karlových Varech.

Piráti vyplouvají plnou parou vpřed do bitvy o zastupitelstvo Karlovarského kraje

Karlovy Vary – 6.9.2012 – tisková zpráva karlovarského krajského sdružení České pirátské strany

Dne 12. září od 11 hodin se v Karlových Varech koná tisková konference, na kterou naváže odpolední veřejný happening v centru Karlových Varů a další akce. Karlovarské Piráty přijede podpořit celorepublikové velení Pirátů včetně člena celorepublikového předsednictva Mikuláše Ferjenčíka. Svou účast potvrdili také zástupci pirátů ze sousedního Německa Emanuel Kotzian, předseda Pirátské strany v Norimberku a Wastl Steinhäußer, předseda Pirátské strany v Hof/Wunsiedel.

Volební škuner vyplouvá pod velením kapitána Josefa Úlehly, který je současně lídrem kandidátky pro nadcházející krajské volby. „Jedním z hlavních cílů České pirátské strany je dosažení systémových změn v oblasti správy věcí veřejných a to na všech úrovních.“ říká Josef Úlehla a dodává: „Proto je také náš program pro krajské volby 2012 zaměřen především na prosazování transparentního financování a transparentního rozhodování, i na široké zpřístupňování informací občanům. Pokud nedokážeme nekalému jednání přímo zabránit, rozhodně se zasadíme o to, aby jej nebylo možné zamést pod koberec. Tento přístup směřuje do budoucna k většímu podílu přímého vlivu občanů na řešení klíčových problémů v našem regionu.“

Program a místa konání pirátských akcí dne 12. září 2012 v Karlových Varech

• Tisková konference se koná od 11:00 hod. v Čajovně u Davida (adresa: Krále Jiřího 977/35, 360 01 Karlovy Vary; konference je přístupná veřejnosti).
  • Po skončení konference možnost rozhovorů s význačnými Piráty.
  • Pirátský stánek bude stát od 15:00 do 18:00 hod. u Tržnice, na křižovatce ulic Varšavské a Zeyerovy, doprovodné akce.

Piráti zvou všechny občany. Na místě budou k dispozici informační a propagační materiály i rady a doporučení pro všechny dobrovolníky, kdo jsou ochotni podpořit naši volební kampaň.

Důležité odkazy a zdroje informací:

Kontakty a spojení: Česká pirátská strana - Krajské sdružení Karlovy Vary:

• Josef Úlehla, lídr pirátské kandidátky v kraji, josef.ulehla@pirati.cz, mobil 733618959
  • Petr Třešňák, předseda kraje, petr.tresnak@pirati.cz, mobil 606675294
  • Kontaktní pirátka pro média – kampaň Karlovy Vary:
  • Ing. Ivana Šabatová, media-kv@pirati.cz, mobil: 607767251

Karlovarští piráti naloděni na předvolební škuner

Karlovy Vary, 2.9.

Karlovarští piráti a příznivci se v neděli sešli v hojném počtu v Loděnici pod Chebským mostem a nalodili se na pirátský krajský předvolební škuner. Odsouhlasili volební program, rozdělili si úkoly v rámci předvolební kampaně, obsadili můstek škuneru a začali přípravu na tiskovou konferenci, která se bude konat 12.9. od 11:00.