Místní sdružení Karlovy Vary

Aktuálnější informace najdete na: https://www.facebook.com/PiratiKV/?ref=hl Omlouvám se, ale zde jsou jen nejzákladnější informace … nejlépe přijít do Loděnice :)

Dne 15.2.2015 bylo založeno místní sdružení v Karlových Varech. Ve složení Předseda: Pavel Raška … 1.místopředsedkyně: Daniela Bílá … 2. místopředseda: Pepík Janů

Pokud se s námi chcete potkat, tak stačí v kterýkoli čtvrtek dorazit do karlovarské Loděnice u Chebského mostu po 19.00. Lépe nejprve kontaktovat na fóru Pirátské strany :) Karlovarský koráb vyplul a potřebuje aktivní posádku :)

Namátkou věci k řešení na úrovni města: Petice za záchranu bazénu Thermal pro veřejnost. Proč se upřednostňuje profesionální sport před sportováním dětí a obyvatel města? Vznik komunitního centra Karlovy Vary …

Opět namátkou úroveň regionu: Politická příslušnost nesmí být volnou vstupenkou k manažerským křeslům v krajských společnostech !!! Práce a školství … většina z nás chce slušně placenou práci a získat vzdělání s budoucností !!! Doprava … co je na tom špatného mít možnost volby mezi individuální a pestrou a finančně výhodnou hromadnou dopravou?

A neopomeneme se zapojit do řešení republikových témat: V republikových volbách podpoříme osobnosti u nichž je záruka, že se budou starat o region a ne jen o sebe, případně o své bydliště. Kvalitní napojení na republikovou a Evropskou dopravní síť. Jsme regionem, kde se poskytuje 90% lázeňské péče v ČR = maximální podpora tohoto segmentu jak finanční, tak zákonná. … (autor článku … Pepík Janů :)

!!! Ahoj příznivci Pirátů, 1. veřejná schůzka Místního sdružení Pirátů Karlovy Vary se konala ve čtvrtek 12. 3. 2015 od 19 hod v hospůdce Loděnice u Chebského mostu v Karlových Varech (za kuželnou). Od té doby se scházíme v podstatě každý čtvrtek v 19.00. Pokud se tedy o nás a o našich názorech na hledání a řešení problémů našeho města i kraje, chcete něco více dozvědět, případně zvažujete své budoucí pirátské angažmá, určitě přijďte. Rádi se s vámi setkáme a popovídáme. Předem děkujeme.

S pozdravem Místní předsednictvo Karlovy Vary

V průběhu roku 2015 došlo organizačně k drobným změnám kdy z pracovních důvodů došlo k převolbě předsedy místního sdružení: Předseda: Pepík Janů … josef.janu@pirati.cz … 606183864 1.místopředsedkyně: Daniela Bílá … 2. místopředseda: Daniel Farkas …

Pravidelně se scházíme každý čtvrtek od 19.00 v Loděnici u Chebského mostu (společně s O co jim jde ?!). Akce: Petice proti prodeji bazénu lázeňského hotelu Thermal … listopadové Vyosení v Irské … Aktivity: aktivní účast v Kontrolním výboru zastupitelstva města Karlovy Vary i na diskusních fórech města Karlovy Vary, veřejné projednání Koncepce ochrany životního prostředí Karlovarského kraje, průběžné sledování situace v Karlových Varech, Karlovarském kraji, ČR i Evropy, účast na krajských a republikových akcích Pirátské strany … no a příprava na krajské volby 2016 :)

Rok 2016 … blíží se zprovoznění speci Pirátského volebního webu, kde Vás budeme informovat nejen o tom co se děje pod pokličkou místní a regionální, ale samozřejmě napíšeme co by mohlo být v našich silách vylepšit a změnit a kdo se o tyto změny bude konkrétně snažit … každopádně se těšte a na konci března se hlašte o Pirátské listy Karlovarského kraje, Vy co to máte z ruky si budete moci noviny samozřejmě stáhnout :)