Krajské sdružení Olomoucký kraj

Příští setkání:
V pátek 9.12. od 20:00 proběhne v Jeseníku setkání s Piráty. Pokud jste z okolí, neváhejte nás navštívit a dozvědět se více o tom co děláme, nebo nám říci svůj názor. Těšíme se na vás. Místo akce: Legend Bar, V oblouku 3, Jeseník, odkaz na mapy, web podniku, facebooková událost.

Pirátská Tvrz přeje pohodové Vánoce

6. 12. 2016

Členové a příznivci místního sdružení Pirátská Tvrz přejí všem bez rozdílu pohodové prožití vánočních svátků. A nový rok 2017 přejeme minimálně tak úspěšný, jaký byl ten stávající. Pirátská Tvrz byla po celou dobu aktivní. Vzpomeňme např. festivaly svobodné hudby vyOsení a Kytary in Majetín, organizaci veřejného sledování Saturnu na hvězdárně v Brodku, dobrovolnickou opravu lavičky v areálu sokolovny, účast na fotbalovém turnaji politických frakcí nebo na místním kácení máje v roli Bob Marley and the Wailers. Krom těchto aktivit samozřejmě řešíme veřejné dění v obci i kraji a někteří z nás kandidovali i do krajských voleb na kandidátce koalice Piráti + Změna + ProRegion → Kraj nové generace. V této souvislosti chceme poděkovat voličům v Majetíně, kde jsme získali skvělých 16% hlasů, a také v ostatních obcích (Brodek 12%, Citov 13%, Kokory 8% atd.). Je to pro nás oceněním našich dosavadních snah a vzpruhou do dalších aktivit. A že jsme si toho na rok 2017 naplánovali docela dost. Na schůzi 4. 12. jsme přijali nové členy a také jsme probrali, jak bychom v budoucnu mohli zapojit více mladých lidí a přispět ke zlepšení veřejného života v našich obcích. Pochopitelně uvítáme další podněty, nápady a jakoukoliv pomoc. Neváhejte nás kontaktovat. najdete nás na tvrz.pirati.cz nebo na facebook.com/PiratskaTvrz

Piráti v Olomouckém kraji mají nové vedení

Olomouc, 5.12.2016

U Pirátů je zvykem, že vedoucí představitelé po volbách skládají funkce, aby se o ně případně znovu ucházeli. Nyní po volbách do krajů, krajské předsednictvo Pirátů rezignovalo a nové krajské předsednictvo bylo kompletně obměněno.

Předsedou krajského sdružení se stal Petr Kapounek, třicetiletý projektový manažer a programátor, jenž je poslední dva roky také městským zastupitelem v Prostějově. S jakým plánem přichází?

Pirátský newsletter č. 1

Zdravím posádku!

Pirátská plachetnice směr poslanecká sněmovna právě vyplouvá. Pro tentokrát se nebudeme spoléhat jen na sílu větru a dovybavíme ji pár motory. Navíc bude potřeba i pořádně makat a pádlovat. Aby jste věděli, co se děje na kapitánském můstku a kam loď pluje, budeme se snažit vám pravidelně zasílat newsletter. Připravuje se také registrační formulář, kde kdokoliv, kdo by nám chtěl pomoci s bitvou o sněmovnu, dostane možnost snadno zadat kontakt na sebe a své dovednosti. Náš koordinátor se s ním spojí a poradí, jak se zapojit.

Co je nového