• Tobias Esner má oprávnění mazat

AKCE - KONCERT PRO PIRATY - SVOBODNA HUDBA

https://www.facebook.com/events/737678736258032/ - akce SVOBODNA HUDBA - podpora Piratu v predvolebni kampani

AKCE - MOTOPIRATI - SPANILA JIZDA

AKCE - CYKLOPIRATI - upiratena demonstrace

AKCE - POLITICKE DISKUZE - NATACENI

AKCE - GRAFFITI - FOTOGRAFICKE SYMPOZIUM :-)

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 970&type=3

Akce proběhla, upirátěná teto skupine:
https://www.facebook.com/events/1409094 ... r=calendar

POVEDLO SE: fotky, dlouhodobe zvecneni Piratu na zdi :-) zabava, info cca stovce fotografu, ze existuje Piratska strana…Organizatori opet nebyli nastvani, byli ok, fotili si nas :-D

ZAVER: upiratit akci nemusi byt problem, naopak: nekdo za nas zajisti (pomuze nam) shromazdeni lidi a my se tam jenom musime chovat slusne a kamaradsky… Je skoda toto nevyuzivat a podcenovat to !! Bohuzel jsme takto prisli o nejvetsi moznou viditelnou propagaci na PilsnerFestu!! Apelovala jsem na plzenaky, at tam jdeme, ze tolik lidi na jednom miste do voleb nikde nebude. Rekli, ze tomu nerozumim a ze je to blbost, ze me s vlajkou nepusti, ze je to soukroma akce pivovaru … Tak tam byly uplne vsechny ostatni strany vcetne osobne knizete a vsechny si tam odpracovaly svoji propagaci. Pirati, kteri tam byli jednotlive, na to jen koukali. ;-)