• Tobias Esner má oprávnění mazat

Místní sdružení Plzeň

Společně za Plzeň

Vážení přátelé,

zveme Vás tímto na tiskovou konferenci, na níž plzeňské veřejnosti představíme koalici „Společně za Plzeň“ do komunálních voleb vyhlášených na 10. a 11. říjen 2014.

Koalici tvoří Plzeňská aliance, Česká pirátská strana, politické hnutí Změna a Strana zelených. Tato koalice se bude ucházet o hlasy Plzeňanek a Plzeňanů se společnými cíli, společným programem a společnou kandidátkou. A také s dostatkem energie, zodpovědností za budoucnost našeho města a hlubokým odhodláním dělat věci jinak.

Tisková konference, na níž Vás srdečně zveme, proběhne v pondělí 16. června 2014 za nezavřenými dveřmi, pod širým nebem v prostoru „U Branky“. Zahájíme ji v 11.55 (slovy ZA PĚT MINUT DVANÁCT).

Plzeňští Piráti proti šikaně soukromníků

Plzeň – 7.11.2013 – tisková zpráva MS Plzeň České pirátské strany

Občanské iniciativy a Piráti společně organizují petici proti potlačování práva na svobodné podnikání. Ve středu dne 13. 11. od 16:00 do 18:00 bude petiční stánek a informační materiály na Náměstí Republiky v Plzni. Akce je celorepubliková a koná se v několika městech zároveň.

Letní Festival svobodných filmů v Plzni 2013

FILMOVÝ KLUB v Galerii Art e Facta, Mikulášské nám.19, Plzeň - Slovany

KAŽDÉ ÚTERÝ do konce září OD 19h , opakování od 21h VSTUPNÉ DOBROVOLNÉ

Galerie Art e Facta ve spolupráci s Českou pirátskou stranou pro Vás připravila výjimečný a velmi žádaný projekt Festival svobodných filmů - Fest of Free Films. Každé úterý Vám promítneme filmy z celého světa zařazené do tohoto festivalu. První promítání je od 19hodin 2. 7. 2013. V případě, že nestíháte tento začátek, nezoufejte!! Jestliže se zde zaregistrujete a napíšete do poznámky „PROMÍTÁNÍ OD 21h“ , budeme promítání opakovat ještě jednou od 21h. Podmínkou pro toto opakované promítání je již zmíněná registrace a zájem alespoň 10 lidí a více…. Nezapomeňte se zde ale přihlásit, abychom po prvním promítání nezavřeli sál …. :-)