• @Volebni stab Praha má oprávnění nahrávat

Sympozium

Vzhledem k tomu, že při našich pravidelných pondělních setkáním věnujeme většinu času praxi, nemáme dostatek času na to, některá témata probrat do hloubky. Přirozeně tak z toho vznikla potřeba se občas sejít, abychom s popovídali a probrali věci, na které při naší praxi není čas. Sympozium tak nabízí prostor, kde můžeme jeden s druhým sdílet svou moudrost a učit se od sebe jiným způsobem, než se děje pravidelně na józe.

Další sympozium se uskuteční 20. 11. 2015 od 19:00 u Viktora (Únětická 13, Praha 6 - Ruzyně).

Pravidla

Abychom ze setkání získali maximum, forma sympozia bude mít předem určený průběh. Jeho formální struktura bude upravována podle toho, kolik bude přihlášeno řečníků, kolik se bude celkové účastnit lidí a kolik času na kterém tématu strávíme.

1. Každý může předem požádat o zařazení svého tématu. Téma je dobré ohlásit několik dnů předem buď na stránce události na facebooku nebo přímo Viktorovi (viktor.mahrik@pirati.cz).
  2. K tématu se následně mohou přidávat další lidé, kteří mají k tématu co říci.
  3. Na základě přihlášených témat bude sestaven předbězný program sympozia. Program se skládá z jednotlivých bodů a k nim bude seznam řečníků (navrhovatel + další).
  4. K tématu nejprve vystoupí navrhovatel tématu (pokud se s dalšími řečníky nedohodnou na změně pořadí).
  5. Následně je možné řečníkovi pokládat otázky.
  6. Dále k tématu můžou vystoupit další řečníci (každý z nich bude mít možnost odpovídat na otázky).
  7. Následovat bude nemoderovaná časově omezená diskuze. Po jejím ukončení se přejde k dalšímu bodu programu.
  8. Tato pravidla nejsou závazná a mohou se měnit podle počtu témat, řečníků, hostů a také v závislosti na preferencích samotných řečníků. Obecně se k uplatňování pravidel přistupuje v okamžiku, kdy by mohlo dojít k tomu, že někdo nebude mít spravedlivý prostor v diskuzi.

Praktické informace

Termín dalšího sympozia: 20. 11. 2015 v 19:00.

Kde: Únětická 13, Praha 6 - Ruzyně.

Událost na FB: www.facebook.com/events/1163480930347410/ - Zde můžete hlásit i svá témata

Přítel na telefonu: 602767298 (Viktor).