• @Volebni stab Praha má oprávnění nahrávat

Návaznost spojů MHD v uzlových bodech sítě Kobylisy, Palmovka

Před několika lety proběhlé skokové úpravy ve spojích městské hromadné dopravy na Praze 8 měly za důsledek problematické spojení navazujících spojů v uzlových bodech Kobylisy a Palmovka, a to zejména v době přechodu mezi denním a nočním provozem, který vede k nutnosti dlouhého čekání na příslušný spoj v místech, které jsou dlouhodobě poměrně nebezpečné co se týče nápadu více či spíše méně objasňované a hlášené trestné činnosti.

Jak to vidíme my

Se společností ROPID je třeba vést jednání o optimalizaci jízdního řádu spojů v těchto uzlech, které povede k minimalizaci vedlejších efektů časových prostojů. V ruku v ruce s tím je samozřejmá spolupráce s MP, která by se měla více zaměřit na dohled nad veřejným pořádkem v těchto lokalitách právě v tyto problematické doby a to nikoliv za monitorem kamer ale fyzickou přítomností přímo na ulici.