• Tobias Esner má oprávnění mazat

Zápisy ze schůzí MS Radotín

Ustanovující schůze 2/7/2014

Předsednictvo KS Praha vyslovilo souhlas se založením MS Radotín https://forum.pirati.cz/krajske-forum-praha-f349/mistni-sdruzeni-radotin-t24267.html MS Radotín se vztahuje na celou Prahu 16 MS Radotín zakládají 3 členové Pirátů ohlášení předem (viz odkaz výše) tedy Michaela Krausová, Adam Zábranský a Jakub Michálek. Ustavující schůze se konala 2.7. 2014 v radotínské Restauraci Sokolovna. Hlasování o založení MS Radotín: Jakub Michálek: PRO Adam Zábranský: PRO Michaela Krausová: PRO 3;0;0 MS Radotín bylo založeno.

Volba předsednictva Kandidáti na předsedu: Michaela Krausová Tajné hlasování s výsledky: 2;0;1 Michaela Krausová byla zvolena předsedkyní MS Radotín se dvěma hlasy PRO a jedním Zdržuji se.

Potenciální zájemci o členství v MS Radotín (ve stádiu vyplňování přihlášky): Josef Kázmer Miroslav Kraus

Hlasování o zástupcích Pirátů do koaličního výboru tedy o Jakubu Michálkovi a Michaele Krausové 3;0;0 Adam Zábranský: PRO Jakub Michálek: PRO Michaela Krausová: PRO Místní fórum Radotín třemi hlasy PRO schvaluje zástupce Pirátů do koaličního výboru koalice Piráti + Lidovci + Zelení, kterými jsou Michaela Krausová a Jakub Michálek.