• Tobias Esner má oprávnění mazat

stránky jsou v rekonstrukci

Piráti v Mělníce.

Odstartovali jsme kampaň.

„Náš program je jasný a jednoduchý, zprůhlednit státní správu, většina informací neosobního charakteru musí být snadno dostupná na internetu. Jsme proti zavádění školného, naopak podporujeme zvýšení rozpočtu na vzdělávání, vědu a výzkum. Dále chceme snížení potřebného počtu podpisů pro místní referendum a zavedení institutu občanského veta a legalizace malopěstování konopí“

Celá kandidátka je zde

Celorepubliková mediální kampaň - Každá doba měla své Piráty - je popsaná ve zprávě na našem webu zde.

Jsme vlna, která má v sobě naději.

Středočeská Pirátská strana má jednu ze silných buněk na Nymbursku. Do předčasných voleb kandiduje z nymburského okresu pět kandidátů, jako dvojka místní pirátský předseda Martin Shánil ze Sadské. Středočeským lídrem Pirátů je Dominika Michailidu, výtvarnice z vesničky Krnsko v mladoboleslavském okrese.

Místní sdružení Nymburk bylo založeno

Ustavující schůze se konala v pátek 11.1.2013 v 18:00 v restauraci Husarka v Sadské. V souladu s předpisy a v konsensu zůčastněných proběhlo 1. formální setkání Pirátů v Sadské. Předsedou byl zvolen Martin Shánil, prvním místopředsedou Lucie Sejkorová a druhým místopředsedou Petra Němečková. Všichni ze Sadské.

Na schůzi se zůčastnili i další 3 registrovaní příznivci - již brzy se stanou členy místního sdružení. Další dva se z účasti omluvili. Členství nám již neoficiálně potvrdil i daší člen středočeského krajského sdružení Daniel Prim z Poděbrad.

Velice děkujeme za účast i dalším hostům, hlavně pak členům krajského předsednictva Václavu Málkovi a Dominice Michailidu, ale i Ivanovi Sirko a Josefovi Úlehlovi. Více informací o tom, jak se stát Pirátem, naleznete na webu www.pirati.cz.

Kontakt:
* Martin Shánil, martin.shanil@pirati.cz , 604666657