Krajské sdružení Vysočina

Příští setkání s Piráty:
Zveme tě na veřejnou ustavující schůzi Místního sdružení Chotěboř, která se uskuteční 18.2.2017 od 16.00 v Chotěboři, v komunitním centru Zastávka 194. Prosím potvrď účast. Facebooková událost.

Další zasedání krajského fóra Vysočiny bude 5.3.2017. Detaily brzy upřesníme.

Setkání Pirátů na Vysočině: Předseda Ivan Bartoš přijede 8. ledna do Havlíčkova Brodu

2. ledna 2017, Havlíčkův Brod.
Volební rok 2017 zahajují Piráti na Vysočině už tento víkend. V neděli 8. ledna se za účasti předsedy strany Ivana Bartoše uskuteční v Havlíčkově Brodě otevřené setkání Krajského sdružení Vysočina. Jedná se o první akci v rámci pirátské „cesty kolem světa“, pořádané postupně ve všech krajích ČR ve spolupráci s republikovým vedením strany. Kromě krajské agendy se budou řešit také primární volby na kandidátní listiny pro podzimní volby do Poslanecké sněmovny, strategie pro rok 2017 a všechno, co vás zajímá nebo trápí. Přijeďte se poznat s Piráty v neděli 8. ledna 2017 od 16 hodin do klubu Oko na Smetanově náměstí 31 v Havlíčkově Brodě.

Piráti na Vysočině zahajují primární volby do Parlamentu, zvou veřejnost

Tisková zpráva Krajského sdružení Vysočina, Pirátská strana 29.12.2016

Piráti na Vysočině zahájili primární volby na kandidátku do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Zvou veřejnost Vysočiny, aby se zapojila a nabízejí možnost kandidovat na pirátské kandidátce.

Stanovisko KS Vysočina ke kauzám vznikající koalice

Krajské sdružení Pirátů na Vysočině se znepokojením sleduje nástup nové krajské koalice, její kauzy a motivy, které ke vzniku koalice vedly. To, jak se vznikající koalice a některé její klíčové osobnosti chovají, je v přímém rozporu s politikou České pirátské strany. Mezi základní priority Pirátů pro krajskou politiku patří mimo jiné i důraz na osobní a morální integritu volených zástupců a na transparentní efektivní a smysluplné rozdělování placených funkcí na krajské úrovni. S velkými obavami pozorujeme jak kauzu nově zvoleného náměstka pro majetek a finance Josefa Pavlíka z hnutí ANO, tak i v kontextu Vysočiny bezprecedentní navýšení počtu placených náměstků hejtmana.

Krajské předsednictvo

Jan Pošvář
Předseda krajského sdružení
jan.posvar@pirati.cz

Mgr. Michaela Vodová
1. místopředsedkyně
Krajská koordinátorka
tel: 770 113 639 michaela.vodova@pirati.cz

Lukáš Hejduk
2. místopředseda
lukas.hejduk@pirati.cz

Volby 2017

Krajské schůze

Schůze se konají pravidelně vždy první neděli v měsíci v lichém týdnu od 16:00 hodin. Doporučujeme sledovat pirátský kalendář nebo FB stránku KS Vysočina, kde jsou informace o čase a místu schůze předem zveřejňovány. Schůze jsou vždy veřejné. Rádi vás na nich uvítáme.
Přijďte mezi nás, těšíme se.
Doodle prezence ;)

Činnost Pirátů v kraji

Podpora Pirátů

Krajské dokumenty

© Piráti, 2017. Všechna práva vyhlazena. Sdílejte a nechte ostatní sdílet za stejných podmínek. Podmínky použití.