• @Registrovani priznivci má oprávnění číst
  • @Celostatni forum má oprávnění číst
  • @Předsedající má oprávnění nahrávat
  • @Odbor - administrativni má oprávnění nahrávat
  • @Republikovy vybor má oprávnění nahrávat

Republikový výbor

Zasedání republikového výboru v Praze

Republikový výbor upřesňuje předpisy přijaté celostátním fórem, připravuje podklady pro celostátní fórum a rozhoduje o některých dalších, zejména odborných záležitostech.

Republikový výbor zejména

Republikový výbor se setkává alespoň čtyřikrát ročně na svých zasedáních.

Aktuality:

Piráti budou na Vysočině hledat nové členy

V sobotu 3.10. se v Jihlavě sejde druhý nejvyšší orgán České Pirátské strany. Bude zde zasedání Republikového výboru. Na programu bude strategie ke krajským volbám, dále se bude rokovat o možném zrušení zákazu hotovosti pro veškeré platební operace Pirátské strany. Naplánovaná je i diskuse k programovému bodu Zemědělství, což je pro Vysočinu důležité téma.

Piráti v Olomouci vyhlásili 3. kolo participativního rozpočtování a diskutovali o podpoře zastupitelů

Republikový výbor, říjen 2014 V sobotu 25. 10. 2014 proběhlo v Olomouci zasedání Republikového výboru Pirátů. Sjelo se na něj přes 30 účastníků, z toho 14 členů Republikového výboru a také kompletní předsednictvo Pirátů a někteří vedoucí odborů. Na programu bylo převážně zhodnocení předchozího volebního úspěchu v komunálních volbách a možnosti podpory zvoleným zástupcům, jak v oblasti znalostní tak i právní, sdílení informací a zkušeností. Pro zkvalitnění práce zastupitelů, Piráti připraví metodiky realizace změn, například otevření veřejné správy. Uspořádají také PirateCon, jehož programem bude odborné vzdělávání zastupitelů a výměna zkušeností.

Piráti mají dost hlasů na mandát!

Děkujeme všem voličům, kteří dali Pirátům svůj hlas a vyjádřili nám tak svou podporu. Toto byly první volby do Evropského parlamentu, kterých se Česká pirátská strana zúčastnila. Výsledek 4,78 % hlasů je solidní a představuje značný nárůst oproti volbám do poslanecké sněmovny.