Poslanecký klub Pirátů

Poslanecký klub Pirátů sdružuje 22 poslanců Pirátské strany. Všichni jeho členové jsou vázáni Kodexem pirátského poslance a ve Sněmovně prosazují stěžejní cíle pirátského programu. Předsedou klubu je Jakub Michálek.

Kodex poslance

Resorty

{% assign cols=4 %} {% include_relative _vizitka.html name="Ondřej Polanský" link="/lide/ondrej-polansky" mail="ondrej.polansky@pirati.cz " img="/assets/img/snemovna/Polansky_Ondrej.jpg" desc="místopředseda podvýboru pro dopravu" res="Doprava" columns=cols %} {% include_relative _vizitka.html name="Mikuláš Ferjenčík" link="/lide/mikulas-ferjencik" mail="mikulas.ferjencik@pirati.cz" img="/assets/img/snemovna/Ferjencik_Mikulas.jpg" desc="místopředseda rozpočtového výboru" res="Finance" columns=cols %} {% include_relative _vizitka.html name="Jan Pošvář" link="/lide/jan-posvar/" mail="jan.posvar@pirati.cz" img="/assets/img/snemovna/Posvar_Jan.jpg" desc="místopředseda podvýboru pro daně, cla a loterie" res="Finance" columns=cols %} {% include_relative _vizitka.html name="Ondřej Profant" link="/lide/ondrej-profant" mail="ondrej.profant@pirati.cz" img="/assets/img/snemovna/Profant_Ondrej.jpg" desc="předseda podvýboru pro ICT, telekomunikace a digitální ekonomiku" res="Informatika" columns=cols %} {% include_relative _vizitka.html name="Lenka Kozlová" link="/lide/lenka-kozlova" mail="lenka.kozlova@pirati.cz" img="/assets/img/snemovna/Kozlova_Lenka.jpg" desc="výbor pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu" res="Kultura" columns=cols %} {% include_relative _vizitka.html name="Ivan Bartoš" link="/lide/ivan-bartos" mail="ivan.bartos@pirati.cz" img="/assets/img/snemovna/Bartos_Ivan.jpg" desc="předseda výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj" res="Místní rozvoj" columns=cols %} {% include_relative _vizitka.html name="František Kopřiva" link="/lide/frantisek-kopriva" mail="frantisek.kopriva@pirati.cz" img="/assets/img/snemovna/Kopriva_Frantisek.jpg" res="Mládež a tělovýchova" desc="výbor pro evropské záležitosti a výbor pro obranu" columns=cols %} {% include_relative _vizitka.html name="Jan Lipavský" link="/lide/jan-lipavsky" mail="jan.lipavsky@pirati.cz" img="/assets/img/snemovna/Lipavsky_Jan.jpg" desc="místopředseda výboru pro obranu" res="Obrana" columns=cols %} {% include_relative _vizitka.html name="Olga Richterová" link="/lide/olga-richterova" mail="olga.richterova@pirati.cz" img="/assets/img/snemovna/Richterova_Olga.jpg" desc="místopředsedkyně výboru pro sociální politiku" res="Práce a socíální věci" columns=cols %} {% include_relative _vizitka.html name="Martin Jiránek" link="/lide/martin-jiranek" mail="martin.jiranek@pirati.cz" img="/assets/img/snemovna/Jiranek_Martin.jpg" desc="místopředseda hospodářského výboru" res="Průmysl a obchod" columns=cols %} {% include_relative _vizitka.html name="Jakub Michálek" link="/lide/jakub-michalek" mail="jakub.michalek@pirati.cz" img="/assets/img/snemovna/Michalek_Jakub.jpg" desc="místopředseda ústavněprávního výboru" res="Spravedlnost" columns=cols %} {% include_relative _vizitka.html name="Lukáš Kolářík" link="/lide/lukas-kolarik" mail="lukas.kolarik@pirati.cz" img="/assets/img/snemovna/Kolarik_Lukas.jpg" desc="místopředseda výboru pro bezpečnost" res="Vnitro" columns=cols %} {% include_relative _vizitka.html name="Tomáš Vymazal" link="/lide/tomas-vymazal" mail="tomas.vymazal@pirati.cz" img="/assets/img/snemovna/Vymazal_Tomas.jpg" res="Vnitro" desc="Předseda komise pro odposlechy" columns=cols %} {% include_relative _vizitka.html name="Lukáš Bartoň" link="/lide/lukas-barton" mail="lukas.barton@pirati.cz" img="/assets/img/snemovna/Barton_Lukas.jpg" desc="místopředseda výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu" res="Školství a sport" columns=cols %} {% include_relative _vizitka.html name="Mikuláš Peksa" link="/lide/mikulas-peksa" mail="mikulas.peksa@pirati.cz" img="/assets/img/snemovna/Peksa_Mikulas.jpg" desc="místopředseda výboru pro evropské záležitosti" res="Zahraniční věci" columns=cols %} {% include_relative _vizitka.html name="Petr Třešňák" link="/lide/petr-tresnak" mail="petr.tresnak@pirati.cz" img="/assets/img/snemovna/Tresnak_Petr.jpg" desc="místopředseda výboru pro zdravotnictví" res="Zdravotnictvi" columns=cols %} {% include_relative _vizitka.html name="Radek Holomčík" link="/lide/radek-holomcik" mail="radek.holomcik@pirati.cz" img="/assets/img/snemovna/Holomcik_Radek.jpg" desc="místopředseda zemědělského výboru" res="Zemědělství" columns=cols %} {% include_relative _vizitka.html name="Dana Balcarová" link="/lide/dana-balcarova" mail="dana.balcarova@pirati.cz" img="/assets/img/snemovna/Balcarova_Dana.jpg" desc="předsedkyně výboru pro životní prostředí" res="Životní prostředí" columns=cols %}

Vnitřní fungování sněmovny