• virtual_user má oprávnění nahrávat

Smlouva (od)tajemník RP

značka:
RP 1008/2014
složka:
Republikové předsednictvo
vyřizuje:
Vladislav Tobias Esner
účastníci:
RP,
Vladislav Tobias Esner
agendy:
Smlouva (od)tajemník RP
založeno:
2014-08-09

Jednání: https://forum.pirati.cz/hlasovani-republikoveho-predsednictva-f525/rp-1008-2015-smlouva-od-tajemnik-rp-t25320.html

Smlouva: http://smlouvy.pirati.cz/smlouvy/2014/08/21/dpp-esner/index.html

Usnesení

• Republikové předsednictvo z důvodu naléhavé dlouhodobé potřeby zřizuje placenou pozici republikového pomocníka. Současně ukládá Ivo Vašičkovi ve spolupráci s administrativním a personálním odborem vypracovat do 31. 10. 2014 pracovní náplň a výběrové řízení na tuto pozici a Vojtěchu Pikalovi ukládá vytvoření odpovídající rozpočtové položky.
  • Dále ukládá Lukáši Černohorskému uzavřít přiloženou smlouvu o dočasném (do 31. 10. 2014) výkonu činností odpovídající této pozici s Tobiasem Esnerem, který zmíněné činnosti již vykonává. Republikové předsednictvo předběžně schvaluje vyplývající výdaje 30 000,- Kč, které budou pokryty z rozpočtové položky 500 (Rezerva předsednictva), jejichž vyplácení je podmíněno plněním smlouvy a pravidelnými týdenními zprávami o činnosti. Kontrolou týdenních zpráv a plnění činností a zajištěním odpovídajícího vyplácení pověřuje Vojtěcha Pikala.
  • Republikové předsednictvo podporuje vykonávání stranických úkolů dobrovolníky; zejména nové systémy pro jejich zapojování. Během dočasného výkonu bude zjištěno které z naznačených činností lze bezpečně pokrýt dobrovolníky a bude se z této znalosti vycházet při návrhu výběrového řízení. Pozice bude nadále postavena tak, aby bylo možno ji plynule nebo částečně nahradit dobrovolníky tam, kde to bude možné.

Zápis

Jednání zahájil Vojtěch Pikal 9.8. 2014.

Republikové předsednictvo z důvodu naléhavé dlouhodobé potřeby zřizuje placenou funkci republikového tajemníka a ukládá Lukáši Černohorskému uzavřít přiloženou smlouvu o dočasném výkonu této s Tobiasem Esnerem, který tyto činnosti dlouhodobě vykonává. Republikové předsednictvo předběžně schvaluje vyplývající výdaje 30 000, které budou pokryty z rozpočtové položky 500 (Rezerva předsednictva), jejichž vyplácení je podmíněno plněním smlouvy a pravidelnými týdenními reporty. Republikové předsednictvo dále ukládá zahájit přípravu výběrového řízení na tuto pozici a vytvoření odpovídající rozpočtové položky.

Pro tento návrh se vyslovili Lukáš Černohorský a Vojtěch Pikal

Následně 11.8. předložil Ivo Vašíček další návrh, který Vojtěch Pikal vzal za vlastní a 18.8. ji doplnil.

• Republikové předsednictvo z důvodu naléhavé dlouhodobé potřeby zřizuje placenou pozici republikového tajemníka. Současně ukládá Ivo Vašičkovi ve spolupráci s administrativním a personálním odborem vypracovat do 31.10. 2014 pracovní náplň a výběrové řízení na tuto pozici a Vojtěchu Pikalovi vytvoření odpovídající rozpočtové položky.
  • Dále ukládá Lukáši Černohorskému uzavřít přiloženou smlouvu o dočasném (do 31.10.2014) výkonu této s Tobiasem Esnerem, který tyto činnosti již vykonává. Republikové předsednictvo předběžně schvaluje vyplývající výdaje 30 000, které budou pokryty z rozpočtové položky 500 (Rezerva předsednictva), jejichž vyplácení je podmíněno plněním smlouvy a pravidelnými týdenními reporty.

Tuto verzi navrhl upravit Tomáš Vymazal. Tento byl následně doplňen a předložen znovu.

• PRO: Tomáš Vymazal, Dominika Michailidu, Vojtěch Pikal, Lukáš Černohorský.
  • PROTI: -
  • zdželi se: Ivo Vašíček

Schváleno absolutní většinou členů.