• virtual_user má oprávnění nahrávat

Finance pro komunální volby

Usnesení

• Republikové předsednictvo ukládá mediálnímu odboru během období komunálních voleb s výdajovou položkou 2025 (MO, Lokální kampaně, akce a propagace; veřejné peníze) hospodařit tak, aby každé potřebné sdružení mohlo najít odpovídající zajištění; Odpovídajícím zajištěním se rozumí, že částku dále určenou pro krajské sdružení nesmí toto při čerpání z této položky překročit, aby bylo zajištěno, že každý kraj tam s jistotou tuto částku nalezne.
  • Odpovídající zajištění pro jednotlivá krajská sdružení určuje předsednictvo takto:
  • Praha: 35400
  • Středočeský kraj: 34600
  • Jihočeský kraj: 35600
  • Plzeňský kraj: 34400
  • Karlovarský kraj: 12700
  • Ústecký kraj: 20700
  • Liberecký kraj: 12500
  • Královehradecký kraj: 14500
  • Pardubický kraj: 12100
  • Vysočina kraj: 12600
  • Jihomoravský kraj: 31700
  • Olomoucký kraj: 20800
  • Moravskoslezský kraj: 26400
  • Zlínský kraj: 12900
  • Předsednictvo ukládá mediálnímu odboru částku odpovídajícího zajištění převést do odpovídající položky rozpočtu daného kraje, pokud o to tento požádá a předběžně schvaluje tyto převody.
  • Předsednictvo ukládá Vojtěchu Pikalovi ve spolupráci s administrativním odborem pomoci krajským sdružením s vytvořením takovýchto položek, pokud o to požádají.
  • Uložené omezení hospodaření s položkou 2025, jak je popsáno v bodech (1) a (2) tohoto usnesení republikové předsednictvo ruší k 19.10.; Stejně tak k tomuto datu předsednictvo stahuje svoje souhlasy s převody udělené v bodu (3), pokud tyto ještě nebyly naplněny.
  • Toto usnesení účinkuje okamžikem, kdy vznikne rozpočtová položka 2025.</div>

Nadpis