• @Registrovani priznivci má oprávnění číst
  • @Republikove predsednictvo má oprávnění mazat
  • @Celostatni forum má oprávnění číst
  • @TZ má oprávnění mazat

Výběrové řízení účetní

OZNÁMENÍ

Česká pirátská strana vyhlašuje prostřednictvím republikového předsednictva výběrové řízení na dodavatele služeb účetnictví.

S vítězem výběrového řízení bude uzavřena smlouva na jeden rok.
Nabídky zasílejte emailem na adresu info@pirati.cz.
Nabídky budou přijímány do 28.8.2015.
Podáním nabídky vyjadřujete souhlas s podmínkami výběru dodavatelů České pirátské strany.

Náplň činnosti:

• Kompletní zpracování a vedení účetnictví
  • Vedení a zpracování závazků a pohledávek
  • Vedení evidence drobného a dlouhodobého majetku (pokud nějaký budeme mít)
  • Zpracování postupů účtování (účetní osnova, účtování)
  • Zpracování daňových přiznání
  • Sestavení účetní závěrky
  • Příprava účetních podkladů pro audit a výroční zprávu

Veškerá činnost je prováděna ve spolupráci s finančním odborem a republikovým předsednictvem strany.
Aktuální rozsah účetnictví nepřesahuje 100 položek měsíčně.
Další informace o rozsahu a složitosti jsou uvedeny na webu České pirátské strany – transparentní účetnictví: https://www.pirati.cz/fo/start

Požadavky na nabídky:
Nabídněte poskytování služby vedení účetnictví.
V nabídce uveďte způsob realizace a cenu za měsíc. Maximální nabídková cena je 5000Kč/měsíc včetně daní.

V nabídce také uveďte:

• Totožnost. Musíte uvést svoje jméno a pokud jde o firmu, musíte také uvést vlastníky, které lze ověřit z veřejných zdrojů. Zasláním nabídky souhlasíte se zveřejněním a zpracováním svých osobních údajů v souvislosti s výběrovým řízením.
  • Svobodná licence. Zasláním nabídky souhlasíte se zveřejněním všech příslušných smluv a všech děl uvedených v nabídce nebo vzniklých na základě a smluv. Souhlasíte s tím, že díla uvedená v nabídce i výsledná díla bude možné svobodně šířit za podmínek licence .
  • Souhlas s pravidly. Zasláním nabídky souhlasíte s těmito pravidly i zvláštními pravidly uvedenými u daného výběrového řízení. Souhlasíte s tím, že nemáte nárok na náhradu nákladů spojených s účastí ve výběrovém řízení ani na jiná finanční plnění z naší strany, není-li to výslovně uvedeno při vyhlášení výběrového řízení. Vyhrazujeme si právo změnit pravidla daného výběrového řízení. V takovém případě máte právo z výběrového řízení odstoupit.
  • Kvalifikace:
    • Držení vázané živnosti na Činnost účetních poradců, vedení účetnictví a vedení daňové evidence
    • Alespoň dvouletá praxe ve vedení učetnictví, kterou uchazeč doloží uvedením kontaktů na 3 referenční zákazníky (pro případné ověření)

Pozn.: Právní forma dodavatele není relevantní

Hodnocení nabídek

• Hodnotícím kritériem je cena
  • Zadavatelem výběrového řízení je republikové předsednictvo, za které jedná ve věci Ivo Vašíček
  • Samostatným hodnotitelem je Ivo Vašíček, náhradníkem Lukáš Černohorský
  • Vítězná nabídka bude vybrána do 30.8.2015