• @Registrovani priznivci má oprávnění číst
  • @Republikove predsednictvo má oprávnění mazat
  • @Celostatni forum má oprávnění číst
  • @TZ má oprávnění mazat

Zasedání Republikového výboru v Ostravě

Širší vedení České pirátské strany se sejde v Ostravě k jednání jak o aktuálních tématech, tak především z důvodů přípravy organizace nadcházejících krajských a senátních voleb. Zasedání svolané do Ostravského pirátského centra poskytne prostor k jednání o záležitostech politických i ryze administrativních.

„Přestože jsme stranou internetu a naprostá většina našich vnitrostranických rozhodnutí se odehrává online, nikdo z nás nepochybuje o tom, že bez pravidelných osobních setkání na jednom místě bychom kvůli každodenní vzdálenosti mezi námi nemohli pracovat jako dobře fungující tým,“ vysvětluje předseda Lukáš Černohorský a druhým dechem dodává, že „i přes tematicky oficiální charakter setkání nebudeme nikoho nutit vyměnit neformální oblečení za sako.“

Členové Republikového výboru, stranického orgánu, který u Pirátů představuje pilíř zákonodárné moci, budou mít od 10:00 na programu jednání o koalicích v nadcházejících krajských volbách a spolupráci v senátních volbách.

Během jednání Republikového výboru, a zejména po jeho skončení, bude probíhat také jednání Republikového předsednictva strany o aktuálních úkolech či potenciálních nových kampaních.

Celé zasedání je veřejně přístupné.

Datum zasedání: 4. července 2015

Čas jednání: od 10:00 do 18:00

Místo konání: Ostravské pirátské centrum, Jugoslávská 3038/40A, Ostrava - Jih

Kontakt