Podmínky použití webu

AO-Web
zásadní:
ne

Tato stránka shrnuje podmínky používání tohoto webu v oblasti osobních údajů, soukromí, copyrightu a vyloučení odpovědnosti.

Web slouží k prezentaci politiky strany na veřejnosti, výměně dat a spolupráci při tvorbě delších textů. Na web může přispívat každý člen a registrovaný příznivec, není-li jmenný prostor vyhrazen některé organizační složce nebo není stránka z důležitých důvodů zamčena proti úpravám (šablony, číslo bankovního účtu, formuláře, kontakty apod.).

Web technicky spravuje technický odbor, za mediální výstupy zodpovídá mediální odbor. Oprávnění na webu spravuje administrativní odbor, na který se také můžete obrátit v případě, že na tomto webu naleznete uložené informace, jejichž obsah považujete za protiprávní. Pro web jsou rovněž závazná pravidla.

Protože je náš web komunitním portálem, jehož obsah utváří sami jeho uživatelé, nemůžeme s výjimkou zamčených stránek garantovat úroveň nebo správnost jednotlivých stránek. Uživateli upravené stránky nelze bez dalšího považovat za oficiální stanovisko Pirátů.

Chování uživatelů

Pravidla týkající se vztahů mezi uživateli na systémech strany upravuje statut administrativního odboru.

Ochrana osobních údajů

Některé stránky (například interní seznam dobrovolníků) mají charakter zpracovávání osobních údajů, a proto je nezbytné, aby byli lidé, k nimž se údaje vztahují, informováni a souhlasili. Každá aplikace nebo stránka má vlastní nastavení okruhu osob, kterým jsou údaje přístupné (zcela veřejné, interní, důvěrné).

Pirátská strana maximálně respektuje vaše soukromí, a proto jsou v aplikacích jako je Pirátská mapa vaše osobní údaje zveřejňovány jen na váš příkaz. Neoprávněné zveřejňování osobních údajů je v rozporu s našimi vnitřními předpisy a bude podle nich postihováno.

Pokud si nepřejete zpracování svých osobních údajů, prostě je do stránek a aplikací nevkládejte (nevstupujte do žádné skupiny na internetovém fóru, nenastavujte si viditelnost zobrazení na mapě, nevkládejte je do obsahu stránek atd.). Ačkoliv máme pro práci s osobními údaji přísná pravidla, považujeme za důležité vás upozornit, že protiprávní útoky nebo technická selhání bohužel nemůžeme nikdy absolutně vyloučit.

Pokud se sami rozhodnote zveřejnit některé své osobní údaje (např. jméno, bydliště na mapě, datum narození nebo politickou příslušnost k Pirátům), vyhrazujeme si právo tyto zveřejněné údaje zpracovávat za účelem správy základny členů a příznivců, společenských kontaktů a informování veřejnosti a sdružovat je s údaji získanými pro stejný účel. Prostředky šíření mohou zahrnovat Internet, letáky, sdělovací prostředky a jiné informační kanály.

Google Disclaimer

Tato webová stránka používá Google Analytics, webovou analytickou službu Google Inc. („Google“). Google Analytics používá tzv. „Cookies“, textové soubory, které se ukládají ve vašem počítači a umožňují analýzu vašeho použití webové stránky. Informace o vašem použití této webové stránky, vytvořené pomocí cookie (včetně vaší IP-adresy) jsou přenášeny na server Google v USA a zde uloženy. Google tyto informace využívá k vyhodnocení vašeho využití webové stránky, k sestavení reportu o aktivitách webové stránky pro jejího provozovatele a k zajištění dalších služeb, spojených s použitím webové stránky a internetu. Tyto informace Google také přenáší třetím stranám, pokud je to zákonem předepsáno nebo pokud třetí strany tyto informace z pověření Google zpracovávají. Google nedává v žádném případě do souvislosti vaši IP-adresu s dalšími údaji Google. Instalaci cookies můžete zabránit příslušným nastavením software vašeho prohlížeče; upozorňujeme však na to, že v tomto případě nebudete eventuelně moci použít všechny funkce této webové stránky v plném rozsahu. Použitím této webové stránky prohlašujete souhlas se zpracováním vašich údajů, získaných ze strany Google výše popsaným způsobem a k výše jmenovanému účelu. Získávání a ukládání údajů může být kdykoliv s účinností do budoucnosti zrušeno. Vzhledem k diskusi o použití analytických nástrojů s úplnými IP-adresami bychom rádi upozornili na to, že tato webová stránka používá Google Analytics s rozšířením „_anonymizeIp()“, a proto jsou IP-adresy dále zpracovávány pouze zkrácené, aby byla vyloučena možnost přímého osobního vztahu.